Home Wat is Monkeyklimmen Op locatie Klimpark Workshops & materiaalhuur   Winkel Contact

 

Klimpark

Een monkeyklimpark is een park waar meerdere bomen voorzien worden van klimroutes met behulp van monkeys. Er zijn verschillende routes gemaakt, meestal 1 route per boom en soms meerdere routes per boom. Het heeft iets weg van een klimhal, maar dan buiten in bomen. Naast individueel klimmen is het vaak mogelijk om met groepen te komen. Denk daarbij aan kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en scholen. In de webshop vindt u speciale monkeyklimmenpakketten voor het realiseren van uw eigen klimpark.


Ropes Course

Monkeys zijn een mooie aanvulling op (high) ropes courses. Ze passen op pilaren en boomstammen en kunnen zo een onderdeel worden van een parcours. Maar ook als onderdeel van een (tijdelijke) low ropes course. Bijvoorbeeld als instap of overbrugging van een lastige passage. Zo is er een speciale monkeyuitbreiding voor het TreeFun concept.

Monkeyklimbos Ludus Outdoor
Ludus Outdoor heeft een klimpark met 4 bomen. Er is 1 boom van 11 meter, 2 van 10 en 1 van 8. Dit is het eerste monkeyklimbos in Nederland en BelgiŽ! In het klimbos kunt u de monkeys testen en er worden workshops monkeyklimmen gegeven. Daarnaast wordt het gebruikt voor activiteiten van Ludus Outdoor. Heeft u interesse om te komen kijken, testen of om te klimmen? Neem dan contact op om een afspraak te maken

Interesse, vraag naar de mogelijkheden!

 

Ludus Outdoor - Hoogheuvelstraat 40, 5342 VV Oss - 0412 850534 - info(at)monkeyklimmen.nl