Home Wat is Monkeyklimmen Op locatie Klimpark Workshops & materiaalhuur   Winkel Contact

 

Workshops

 

Monkeyklimmen is erg leuk om te doen en geschikt op bijna alle locaties. Echter het inhangen van de grepen en routes vergt ervaring en oefening. Ludus Outdoor heeft een workshop ontwikkeld waarmee je kennis maakt met het materiaal en o.a. leert hoe het materiaal ingehangen kan worden. De workshops gaan uit van de Monkey Five en zijn geschikt voor bijvoorbeeld (buitensport) bedrijven en scholen. Ludus Outdoor verzorgt de workshop op locatie maar heeft ook een aantal keer per jaar een "open" workshop waar een vrije inschrijving van toepassing is.

 

Inhangworkshop

Hoe gebruik je het monkeymateriaal met behulp van de MonkeyFive, hoe hang je het in, waar let je op, tips en trucs, kortom een must voor degene die het materiaal koopt en er mee gaat werken. Voor de inhangworkshop is enige basiskennis klimmen vereist, zo moet u in staat zijn om zelfstandig te kunnen zekeren. Na afloop ontvangt elke deelnemer of elk bedrijf de documentatie waarin een en ander beschreven staat.

Monkey Five - Monkeyklimmen in 5 stappen

Locatie Oss: Kosten 70 euro p.p. (minimaal 4 deelnemers en maximaal 8). Let op het bedrag is exclusief 21% BTW. Duur 4,5 uur
In company: kosten 80 euro p.p. (minimaal 4 deelnemers en maximaal 8) bedrag is exclusief 21% BTW en reiskosten. Duur 4,5 uur.

U kunt zich aanmelden via de volgende link.

Totaalpakket

Monkeyklimmen kan voor u een totaalpakket maken met cursus en materiaal. Ook kan het zekeren daarin meegenromen worden. Neem voor een prijs/product op maat contact op.

Verhuur

 

Bij monkeyklimmen kunt u ook terecht voor de huur van monkemateriaal en het bijbehorende materiaal. Bekijk de webshop voor de mogelijkheden en de meest actuele prijslijst!  

Ludus Outdoor - Hoogheuvelstraat 40, 5342 VV Oss - 0412 850534 - info(at)monkeyklimmen.nl